Ordna fest i sommar

Äntligen är solen tillbaka och sommaren närmar sig. Sommaren, festernas årstid, då alla vill få ut så mycket som möjligt av den alltför korta årstiden. Läs vidare om våra tips för sommarfesten!

Säg det med blommor

Egentligen räcker nästan solskenet för festkänsla. Lägg till något gott att äta och dessutom god dricka så är festen så gott som fulländad. Med några enkla knep kan du sätta ytterligare guldkant på din sommarfest. Visste du till exempel att blommor är en naturlig stämningshöjare? Det är vetenskapligt bevisat! Dessutom kan du säga nästan vad som helst med en blomma. Därför gör både gäster och festarrangörer klokt i att satsa på blommorna. Få hjälp med detta så kan du istället fokusera på annat.

Satsa på stämning

Gör det hur enkelt du vill eller satsa stort på catering. Det viktigaste är att det du serverar passar dig och gästerna. Varför inte ordna bröllop med grillat? Eller ett stort smörgåsbord för att fira en fredag? Stämningen beror sällan på maten, så länge den räcker till och alla är nöjda. Det är lätt att lägga för stor vikt vid vad man ska bjuda på. Glöm inte det viktigaste – att fixa stämningen. För håll med om att alla minns en spontan grillkväll med oslagbar stämning.